Republica Slovenia

Link-uri utile

Lista de avocati sloveni

Cetățenii români care călătoresc sau au reședința în țări străine trebuie să respecte legile și reglementările din țara respectivă.
Ministerul Afacerilor Externe al României şi Ambasada României în Republica Slovenia nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere juridică pentru capacitatea profesională, reputația sau calitatea serviciilor prestate de către avocații sau firmele de avocatură enumerate în listă.
Numele sunt enumerate în ordine alfabetică, iar ordinea în care apar nu are nici o altă semnificație. Informațiile și lista de acreditări profesionale, domeniile de expertiză și capacitatea lingvistică sunt furnizate direct de către avocați.
Puteți primi informații suplimentare cu privire la avocații din Slovenia de la Asociația Barourilor din Slovenia (Bar Association of Slovenia):
Adresa: Prazakova 8, Ljubljana
Telefon: +386 1 300 3420
E-mail: info@odv-zb.si

http://www.odv-zb.si/imenik/imenik-odvetnikov

  

 

ANUNȚ ZI NELUCRĂTOARE

20.01.2020

​ ○ Vă informăm că vineri, 24 ianuarie 2020, nu se lucrează cu publicul. …

Lansarea Președinției croate a Consiliului UE

16.01.2020

Miercuri, 16 ianuarie, ambasadorul Anton Niculescu a participat la evenimentul organizat de E.S. Boris Grigić, ambasadorul…

15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale

15.01.2020

Nicolae Iorga: A sărbători pe Eminescu, aceasta cuprinde datoria de a trăi o viaţă ca a lui: viaţa unui om care nu s-a…

Seară românească la Facultatea de Litere din Ljubljana

11.01.2020

Luni, 13 ianuarie 2020, cu prilejul Zilei limbilor romanice (Dan romanske jezike), ambasadorul Anton Niculescu și traducătoarea …